Om meg

Psykolog Christian Frøysaa

Privat psykologpraksis

Spesialist i klinisk voksenpsykologi

 

 

Christian Frøysaa

 

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og Rutgers University, NJ, USA. Har jobbet innenfor ulike deler av det offentlige psykiske helsevern og det private siden jeg ble uteksaminert i 2007. Jeg har gjennomført psykodynamisk fordypning i klinisk voksenpsykologi fra Institutt for psykoterapi og Norsk psykoanalytisk institutt, og jeg ble ferdig spesialist i klinisk voksenpsykologi i 2012. Jeg har gjennomført 3-årig psykoterapiutdannelse i ISTDP (intensive short-term dynamic psychotherapy) med internasjonale veiledere.

 

Erfaringsgrunnlaget skriver seg fra ulike arbeidssteder og arbeid med forskjellige pasientgrupper. Dette har fordret meg til å måtte tilpasse metoden etter ulike grupper, behov og arbeidssteder. Jeg tok hovedpraksis ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST), og jobbet her med ulike typer seksuelle problemstillinger. Har også miljøterapierfaring fra akuttpsykiatriske avdelinger. Etter at jeg fikk autorisasjon som psykolog har jeg jobbet i tre år ved psykosepoliklinikk ved Team for tidlig intervensjon ved tidligere Lillestrøm DPS, ett år ved Lillestrøm DPS døgn, halvannet år ved BUP Furuset, ett år ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk Vinderen og et halvt år ved Allmennpsykiatrisk poliklinikk ved DPS Groruddalen. I tillegg har jeg jobbet deltid ved Kveldspoliklinikken ved Lillestrøm DPS (ett år) og helsestasjon for ungdom i hhv. Lørenskog og Skedsmo kommune (ett år). Jeg har også jobbet i deltid ved Raskere tilbake Vinderen (2,5 år). Foruten individualterapi har jeg jobbet med mentaliseringsbasert gruppeterapi for personlighetsforstyrrelser.

 

Siden januar 2014 har jeg jobbet i privatpraksis i psykologfellesskapet Psykologspesialistene. Jeg er også tilknyttet SOS International.

 

Medlem av Norsk Psykologforening, Norsk Pasientskadeerstatning og Norsk forening for ISTDP, Norsk forening for klinisk evidensbasert hypnose.

 

 

Christian Frøysaa

Psykologspesialistene

Meltzers gate 9

0257 Oslo

psykolog@christianfroysaa.no

Tlf.: 45117458

Org.nr.: 911762005

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Christian Frøysaa